activiteiten

De speeltuin organiseert verschillende activiteiten, sommige in samenwerking met Stichting Activiteiten Souburg (SAS).
Deze activiteiten vinden plaats in en rond de speeltuin.

* 2e paasdag: maandag 10 april 2023 mogen de kinderen eieren komen zoeken. De paashaas zal er ook zijn. Voor ieder kind is er een leuke paasverrassing.

* Koningsdag: op 27 april 2023 kan er in de speeltuin weer genoten worden van live muziek met een hapje en een drankje. Met de kinderspelen kunnen de kinderen leuke prijsjes winnen en er is een loterij. De Stichting Activiteiten Souburg organiseert een optocht met versierde fietsen.

* Meivakantie: van maandag 1 mei tot en met donderdag 4 mei worden er in de speeltuin verschillende activiteiten georganiseerd. Meer hierover in de nieuwsberichten.

* Waterweek: 21 – 24 augustus hebben we een feestelijke afsluiting van de zomervakantie. De zwembaden zijn open en we hebben een grote waterglijbaan in de speeltuin.

* Halloween: Zaterdag 28 oktober 2023 is er weer Halloween in de speeltuin. Dat wordt zeker weer griezelen. ’s avonds is er een lampionoptocht met een verlichte muziekband… Dat wordt weer spookachtig leuk.

* Intocht sinterklaas: Zaterdag 25 november 2023 is de Sint weer in Nederland en wordt hij ontvangen aan de kade van Souburg. Na een tocht door het dorp zal hij in de speeltuin komen om nog meer kinderen te kunnen ontmoeten.

Enige tijd voordat de activiteit plaatsvindt, geven wij uitgebreide informatie hierover op onze welkomstpagina.

Total Page Visits: 6402 - Today Page Visits: 1